nieuwsbrief mei 2019
Maandag 13 mei is er een thema ochtend over de puberteit met de pedagoog van het CJG. Donderdag 23 mei komt Andrea Dugas vertellen over het wijkteam. De Thema ochtenden zijn van 08:45 – 10:00 uur.

Schooltuin
Het mooie weer eind april heeft ervoor gezorgd dat alles wat is ingezaaid in april nu goed kan gaan groeien.
Tijdens de tuinlessen gaan we nu de tuinen goed onkruid vrijhouden. En bij weinig regen gaan we de planten zelf water geven.

Nieuwe medewerkers
Na de meivakantie is Jessica Johannes bij ons gestart. Tot aan de zomervakantie is zij werkzaam op maandag t/m woensdag ter ondersteuning van de leerkrachten. Na de zomer zal zij fulltime werkzaam zijn voor de groep. Sanne de Ruijter zal vanaf maandag 6 mei 8 uur per week bij ons aanwezig zijn ter ondersteuning van het schoolmaatschappelijk werk. Haar werkzaamheden zullen vooral gericht zijn op de activiteiten die voor de ouders georganiseerd worden dus wellicht ontmoet u haar binnenkort.

Blij nieuws
Op zondag 21 april is Mw. Angela de Weerdt bevallen van een zoon, hij heet Sem. Alles gaat goed met moeder en kind.

Villa Zebra
Dinsdag 28 mei brengen de groepen ¾, 4/5 en 5/6 een bezoek aan Villa Zebra; een interactief museum speciaal voor kinderen. De leerlingen zijn bezig met het thema kunst en dit uitstapje sluit daar heel goed bij aan. U krijgt nog een aparte brief met informatie over deze excursie.

Schoolfotograaf
Woensdag 29 mei komt de schoolfotograaf.
De foto’s kunnen alleen online via de website van de fotograaf besteld en betaald worden. U krijgt ze daarna thuis toegestuurd.

Ramadan
Maandag 6 mei is de Ramadan gestart.

Vakantie en vrije dagen
Woensdag 22 mei zijn de kinderen vrij; de leerkrachten hebben die dag een studiedag.
De vrije dagen vanwege hemelvaart zijn dit jaar op donderdag 30 en vrijdag 31 mei.