Nieuwsbrief oktober 2018
Deze maand zijn de koffie ochtenden op maandag 8 en donderdag 18 oktober.

Kinderboekenweek
Het thema van de kinderboeken week is vriendschap. De start van de kinderboeken week is woensdag 3 oktober.
Op maandag 8 oktober staat de koffie ochtend in het thema van de kinderboeken week. Elke ouder die komt krijgt een boek.

Schoolfonds
Alle ouders hebben de brief voor de bijdrage aan het schoolfonds ontvangen. Dit jaar is het bedrag lager omdat we later een aparte bijdrage voor de gehele schoolreis vragen. Wij ontvangen uw bijdrage graag voor december want in die maand hebben wij de uitgaven voor het sinterklaas- en kerstfeest.

Welkom juf Gideonse
Vorige week is (juf)Tamar Gideonse bij ons op school gestart. Zij komt tijdelijk ons team versterken.

Tuinierlessen
De tuinierlessen zijn gestart onder leiding van juf van den Acker. De kinderen hebben druiven uit de schooltuin geplukt en deze verwerkt tot druivensap.

Studiedag
Woensdag 17 oktober is een studiedag voor de leerkrachten, de kinderen zijn die dag vrij.

School eerder uit en herfstvakantie
Op vrijdag 19 oktober is de school om 12:15 uit.
Er wordt die dag een steiger in het trappenhuis geplaatst voor schilderwerkzaamheden die in de herfstvakantie uitgevoerd gaan worden.
De herfstvakantie is van maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober.