Nieuwsbrief januari 2019
Beste wensen
Alle medewerkers van de Heldringschool wensen u een heel mooi en stralend 2019!

U bent van harte welkom van 8.30 – 9.00 uur bij de koffie-inloop. Zie kalender!

Adviesgesprekken
De gesprekken over het Voortgezet Onderwijs met ouders van leerlingen van groep 8 staan gepland op woensdag 16 januari. De ouders krijgen hiervoor nog een uitnodiging. De leerlingen van groep 8 zijn deze dag vrij.

Techniek en filosofie lessen
Na de kerstvakantie starten de techniek lessen in de groepen 7/8, deze lessen worden op vrijdagochtend gegeven door Dhr. John Ketting. De groepen 6/7 en
3/4 krijgen na de kerstvakantie op vrijdagochtend filosofie les van Mw. Mirjam Poolster

Spelotheek
Elke woensdag is de spelotheek geopend voor ouders & kinderen van 8.30 – 9.00 uur. We hebben veel leuke en leerzame spellen in de kast staan die helpen met leren rekenen. Er zijn nieuwe spellen; kom gauw eens kijken!

Traktatie
Wat een leuke traktatie van Levi Dubbeldam uit groep 6/7b, lekker en gezond!!!

Aikido
Vanaf donderdag 10 januari starten de Voel je Sterk lessen weer. Deze worden gegeven tijdens de aikido les. Thema’s zijn bijvoorbeeld: opkomen voor jezelf, lichaamstaal en hulp vragen en aanbieden.

Zij – instromers:
Vanaf maandag 7 januari 2019 zullen Mw. Esma el Ghaouty en Mw. Shusma Bissumbhar op de Heldringschool beginnen aan het traject voor zij-instromers. Zij zullen 3 dagen werkzaam zijn in de groepen 4/5 en 6/7 onder begeleiding van onze eigen leerkrachten. Daarnaast volgen zij lessen op de PABO (opleiding tot leerkracht).