Nieuwsbrief februari 2019
U bent van harte welkom van 8.30 – 9.00 uur bij de koffie-inloop. Zie kalender!

Thema ochtend
Op donderdag 14 februari is er een koffie ochtend met als thema: Humanitas. Deze organisatie biedt een uitgebreid aanbod producten en diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn.

Rapportgesprekken
De rapportgesprekken zullen in de week van 4 februari plaatsvinden. U heeft hiervoor al een uitnodiging ontvangen

Boekenbal
De kinderen hebben meegedacht over de invulling van de leesles. Het resultaat is dat er één keer per twee weken een boekenbal wordt gehouden. De kinderen gaan dan groepsdoorbroken duolezen.

Bibliotheek
Voortaan kunnen de leerlingen van de middenbouw en de bovenbouw op de maandag boeken ruilen in de bibliotheek

Aikido
Donderdag 10 januari zijn de Voel je Sterk lessen gestart. Deze worden gegeven tijdens de aikido les. Thema’s zijn bijvoorbeeld: opkomen voor jezelf, lichaamstaal en hulp vragen en aanbieden.
Op 21 en 22 februari wordt u van harte uitgenodigd om in de les te komen kijken naar uw kind. U ontvangt hiervoor een aparte uitnodiging.

Vakantie en vrije dag
Woensdag 13 februari
hebben de leerkrachten een studiedag. De kinderen zijn die dag vrij.
De voorjaarsvakantie is van maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart. Maandag 4 maart is de eerste schooldag na de vakantie