Nieuwsbrief december 2018
Koffieochtend
In deze drukke decembermaand is er één koffie ochtend gepland, hij staat op de kalender aan de achterzijde. De kalender is ook te downloaden van onze website: www.heldringschool.nl

Schoenmaatjes
Wij hebben dit jaar 30 schoenendozen kunnen vullen, een mooie opbrengst; veel dank aan iedereen die mee gedaan heeft.
Er is bericht gekomen van Edukans dat dit het laatste jaar is van de actie Schoenmaatjes. Het aantal deelnemers loopt terug en de actie is logistiek erg ingewikkeld. Er komt wel een nieuwe actie: Schoolmaatjes. Hierover volgt later meer informatie van Edukans.

Koken met ouders
Dit najaar is er twee keer een kook activiteit met ouders en kinderen georganiseerd door onze schoolmaatschappelijk werkster, Mw. Bloem. Komt u in het nieuwe jaar ook een keertje uw favoriete recept maken?

Sinterklaas
Woensdag 5 december brengt Sinterklaas een bezoek aan onze school. We ontvangen de Sint en de Pieten op het grote plein van kwart voor negen tot negen uur. Alle ouders zijn hierbij van harte welkom. Daarna vieren de kinderen het feest binnen verder.

Kerstviering
Op vrijdag 21 december vieren we kerstfeest op school. De schooldag eindigt om 13.00 uur waarna de kerstvakantie begint.

Kerstvakantie
De kerstvakantie begint op vrijdag 21 december om 13.00 uur
en duurt tot en met vrijdag 4 januari. We hopen iedereen weer te zien op de eerste schooldag in het nieuwe jaar: maandag 7 januari 2019!