Nieuwsbrief april 2019
Op maandag 8 april is er een thema koffie bijeenkomst over veiligheid. Er wordt aandacht besteed aan veiligheid thuis, op school, onderweg naar school en online, op internet en op de sociale media.

Schoolfonds
Dankzij uw bijdrage aan het schoolfonds kunnen we de extra activiteiten zoals bijvoorbeeld de paasviering en de koningsspelen betalen.

Schoolzwemmen 2019-2020
Sinds dit schooljaar is zwemles voor alle kinderen in de wijk Feijenoord gratis geworden. Voor de school is het lastig om aan voldoende begeleiding te komen om aan alle veiligheidseisen te voldoen. Vanwege dit probleem en de mogelijkheid tot gratis zwemles, is besloten te stoppen met het aanbieden van zwemles onder schooltijd. Tot de zomervakantie is er nog gewoon zwemles voor groep 3/4 en 4/5.

Studiedagen tot aan de zomervakantie:
Woensdag 22 mei
Extra: vrijdag 14 juni
Extra: vrijdag 19 juli

Koningsspelen
Op vrijdag 12 april zijn de koningsspelen. We beginnen de dag met een gezond ontbijt in de klas. Daarna is er een programma met spelletjes op het plein. De school is om 13.00 uur uit.

Paasviering
De paasviering is op donderdag 18 april. De school verzorgt voor alle kinderen de paasmaaltijd. U kunt zelf fruit voor in de pauze meegeven. De school eindigt die dag om 13.00 uur.

School eerder uit:
Er zijn een aantal extra dagen ingelast waarop de school eerder uit is:
• Vrijdag 12 april: 13.00 uur
• Donderdag 18 april: 13.00 uur
• Donderdag 18 juli: 12.15 uur

Vakanties en vrije dagen:
Donderdag 18 april is de school om 13:00 uur uit; dan start de meivakantie. De meivakantie is van vrijdag 19 april t/m vrijdag 3 mei. Maandag 6 mei hopen we alle leerlingen weer op school te zien.